Dirty Splasherr en de AFH Rehab Weide

Na een meer dan geslaagde editie van onze eerste Dirty Splasherr gravelride van 2022 zijn de voorbereidingen voor een tweede editie volop bezig. Met de AFH Revalidatieweide van Marc Herremans hebben we opneiuw een goed doel gekoppeld aan ons evenement. AFH staat voor Athletes for Hope. Het zijn één voor één sporters die via hun prestaties geld inzamelen voor de aankoop van robots die kinderen met een verlamming of spierziekte in staat stellen te lopen of wandelen.


In de lente van 2021 openden de Athletes for Hope een unieke Rehab Weide in Wuustwezel. Deze weide staat open voor zowel kinderen met een verlamming als alle kinderen met een beperking om hetzij fysiek, hetzij mentaal te revalideren. De Rehab Weide vormt een oase van rust, waar de combinatie van natuur en de warmte van minipaardjes-therapie helend zal werken voor lichaam en geest. Dit project is tot stand kunnen komen dankzij een groep fantastische vrijwilligers en partners met een warm hart voor mens, natuur en dier. Ook de steun door een donatie of initiatief heeft ervoor gezorgd dat het project tot stand is gekomen en we een gezonde toekomstvisie tegemoet gaan.


Met onze Dirty Splasherr willen we samen met jullie ons steentje bijdragen tot de verdere uitbouw van deze weide. De nodige robots en revalidatietoestellen kosten immers bergen geld.


Meer info vind je op hun website:
Athletes for Hope
AFH Rehab Weide


Noteer 11 november alvast in je agenda. We informeren verder wanneer de tickets online zullen verschijnen. Let ’s make it a sweet ride again!