Dirty SplasheRR

powered by Astra Sweets

Let’s make it a sweet ride

Tickets te koop tot 31 oktober

Na 31 oktober een beperkt aantal lastminute tickets beschikbaar aan een meerprijs.

Koop tickets!

Doe jij ook mee?

Onze eerste Dirty Splasherr was meteen een schot in de roos. Mooi weer, lachende gezichten aan de start en onderweg. Met bijna 500 deelnemers konden we spreken van een groot succes. Dat smaakt natuurlijk naar meer. Met bijna 100 deelnemers meer was ook de tweede editie een groot succes. We hadden opnieuw mooi weer de dag van het event, maar de regen van de afgelopen weken maakte het wel een pak lastiger dan een jaar voordien. Gelukkiger straalden de deelnemers die de rit tot een goed einde hadden gebracht en konden ze nagenieten van een leuke dag in de prachtige omgeving van Merksplas kolonie.

Onze vereniging organiseert de Dirty Splasherr één week voor de Aardbeiencross samen met SpetseRR. SpetseRR is een vereniging uit Merksplas die zich richt op het organiseren van Ride- of Run-evenementen voor het goede doel. Met hun jaarlijkse Nightride voor Muco en met de Kidsinitiatie willen ze een jaarlijks terugkerende uitdaging aanbieden voor jong en oud. Met de Dirty SplasheRR wordt hun jaarlijkse gravelride nu op een hoger niveau getild. ‘SpetseRR Ride & Run, just call it Fun’, is niet voor niets hun motto.

Wat mag je verwachten voor onze volgende editie op zaterdag 9 november:

Start tussen 8.30 uur en 12.00 uur in Merksplas kolonie aan de Open Schuren

✔ een super leuke fietsdag
✔ een gevarieerd parcours in een mooi stukje natuur
✔ verse fruitsap bij de aankomst Cibel – Cebon
✔ pannenkoeken bij de aankomst
✔ een goedgevulde goodiebag
✔ een voucher voor de Aardbeiencross Merksplas
✔ mooie prijzen om te winnen voor de deelnemers ter plaatse
✔ … en nog zoveel meer.

Het goede doel

Met onze eerste editie van de Dirty Splasherr ondersteunden we vzw MarkSaam. Voor onze tweede editie kozen wij de revalidatieweide van Marc Herremans in Wuustwezel om te steunen. Wat het derde project brengt laten we jullie weten wanneer we zelf de keuze hebben gemaakt. We houden jullie hier op de hoogte.

De routes van vorige edities

Onze eerste editie in 2022 bracht ons richting het kasteel van Vorselaar tijdens de routes van 90 en 120 km. Vervolgens werd de lus van 60 km er aangebreid richting het Turnhouts Vennengebied en Unesco werelderfgoed in Wortel kolonie. Fietsen door prachtige boswegen, open velden en ellenlange gravelstroken. Wil jij de routes van 2022 ook een keertje doen? Download ze dan via deze link op Google Drive.

Tijdens het BKU17 in Hoogstraten richtten we ook een gravelride in voor een beperkt aantal deelnemers. De route werd enthousiast onthaald. Het bracht de fietsers via Merksplas kolonie, de Blakheide en Wortel kolonie via het Turnhouts Vennengebied en de vallei van het Merkske terug naar Hoogstraten langs de Laermolen en het Begijnhof. De route kan je downloaden via deze link op Google Drive.

De routes van onze tweede editie kan je terugvinden op deze link. Het zijn schitterende langs het kanaal tot in natuurgebied De Liereman in Oud-Turnhout en de Ravelse staatsbossen. De grootste rit gaat zelfs tot achter Goirle dieper Nederlands Noord-Brabant in.

Dirty Splasherr tvv ALF Rehab weide

Sponsors