Dirty SplasheRR

powered by Astra Sweets

Let’s make it a sweet ride – 12 november 2022

Doe jij ook mee?

Met de Dirty SplasheRR organiseren De Hoogstraatse Spurters vzw samen met SpetseRR een gravelride voor het goede doel op zaterdag 12 november, één week voorafgaand aan de Aardbeiencross. Je fietst langs de mooiste gravelwegen van de Kempen op het trainingsparcours van Wout Van Aert met unieke bevoorradingszones op de kolonie en bij het kasteel van Vorselaar.

SpetseRR is een vereniging uit Merksplas die zich richt op het organiseren van Ride- of Run-evenementen voor het goede doel. Met hun jaarlijkse Nightride voor Muco en met de Kidsinitiatie willen ze een jaarlijks terugkerende uitdaging aanbieden voor jong en oud. Met de Dirty SplasheRR wordt hun jaarlijkse gravelride nu op een hoger niveau getild. ‘SpetseRR Ride & Run, just call it Fun’, is niet voor niets hun motto.

KOOP TICKETS

Het goede doel

Met de opbrengst van de Dirty SplasheRR gravelride willen we dagcentrum Markdal en dagcentrum voor kinderen ’t Vonderke van vzw Mekanders een financiële duw in de rug geven. Vzw Mekanders bieden via hun dagcentra ondersteuning voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Iedere dag komen er tussen de 25 en 50 mensen met een beperking naar de centra voor een zinvolle dagbesteding. Sport, spel en ontspanning is een belangrijk onderdeel van hun werking: op tijd en stond bewegen, op ieders niveau, voor jong en oud! In hun nieuw gebouw hebben ze een sportzaal voorzien maar missen ze nog de aankleding. Met onze gravelride Dirty SplasheRR willen we met onze opbrengst sportmateriaal aankopen om de cliënten op hun eigen niveau te kunnen laten bewegen. 

Ben je op zoek naar een leuke sportieve uitdaging gekoppeld aan een goed doel waar sport en bewegen een belangrijk onderdeel van zijn? Dan is onze gravelride een must voor u. Schrijf je in via  één van onderstaande links. Dat kan als individu, als groep, maar ook als bedrijf. Je kan ter plaatse kiezen of je deelneemt aan de tocht van 60, 90 of 120 kilometer. Ben je ingeschreven dan ontvang je ten laatste op 10 november een link waar je de verschillende GPX-bestanden kan downloaden.  Meer weten of interesse om te sponsoren? Stuur een mailtje via onze contactpagina.

Tickets & meer

Vertrek: Open Schuur van Merksplas kolonie
Start: 12 november 2022 tussen 9 en 12 uur
Tickets: Enkel in voorverkoop online.

Profiteer nu van het Early Bird ticket en ontvang je individuele ticket aan €29,95 ipv €34,95

Individuele tickets

 • Verrassingspakket van 3action, Lema Chemie, Astra Sweets en Morgan Blue
 • Uitgebreide bevoorrading
 • GPX-track per mail opgestuurd 
 • Verzekering
 • Versnapering bij aankomst
 • Voucher voor een inkomticket voor de Telenet SP Aardbeiencross van Merksplas van 19 november

Groepstickets aan voordeeltarief 15% off (vanaf 6 personen): €24,45 ipv €29,95

KOOP TICKETS

Tickets voor bedrijven

 • Verrassingspakket van 3action, Lema Chemie, Astra Sweets en Morgan Blue
 • Uitgebreide bevoorrading
 • GPX-track per mail opgestuurd 
 • Verzekering
 • Versnapering bij de aankomst
 • Voucher voor 2 VIP BBQ tickets voor de Telenet SP Aardbeiencross van Merksplas van 19 november
KOOP TICKETS

Sponsors