Dirty SplasheRR

powered by Astra Sweets

Let’s make it a sweet ride

Tickets 2023

Koop tickets!

Doe jij ook mee?

Onze eerste Dirty Splasherr was meteen een schot in de roos. Mooi weer, lachende gezichten aan de start en onderweg. Met bijna 500 deelnemers konden we spreken van een groot succes. Dat smaakt natuurlijk naar meer. Kom jij ook naar Merksplas op 11 november 2023? Opnieuw kan je kiezen uit drie routes van 60, 90 of 120 km. En natuurlijk heeft onze parcoursbouwer Wim zijn uiterste best weer gedaan om prachtige ritten uit te tekenen. Wees er snel bij en boek je tickets vooraleer we volgeboekt zijn. Tickets zijn enkel in voorverkoop te bestellen.

Onze vereniging organiseert de Dirty Splasherr één week voor de Aardbeiencross samen met SpetseRR. SpetseRR is een vereniging uit Merksplas die zich richt op het organiseren van Ride- of Run-evenementen voor het goede doel. Met hun jaarlijkse Nightride voor Muco en met de Kidsinitiatie willen ze een jaarlijks terugkerende uitdaging aanbieden voor jong en oud. Met de Dirty SplasheRR wordt hun jaarlijkse gravelride nu op een hoger niveau getild. ‘SpetseRR Ride & Run, just call it Fun’, is niet voor niets hun motto.

Het goede doel

Met onze eerste editie van de Dirty Splasherr ondersteunden we vzw MarkSaam. Ook onze tweede editie organiseren we met het oog een goed doel een financieel duwtje in de rug te geven. De editie van 2023 zal de AFH Rehab Weide in Wuustwezel ondersteunen. Meer info over dit mooie en unieke project kan je vinden op het bericht op onze website.

De routes van vorige edities

Onze eerste editie in 2022 bracht ons richting het kasteel van Vorselaar tijdens de routes van 90 en 120 km. Vervolgens werd de lus van 60 km er aangebreid richting het Turnhouts Vennengebied en Unesco werelderfgoed in Wortel kolonie. Fietsen door prachtige boswegen, open velden en ellenlange gravelstroken. Wil jij de routes van 2022 ook een keertje doen? Download ze dan via deze link op Google Drive.

Tijdesn het BKU17 in Hoogstraten richtten we ook een gravelride in voor een beperkt aantal deelnemers. De route werd enthousiast onthaald. Het bracht de fietsers via Merksplas kolonie, de Blakheide en Wortel kolonie via het Turnhouts Vennengebied en de vallei van het Merkske terug naar Hoogstraten langs de Laermolen en het Begijnhof. De route kan je downloaden via deze link op Google Drive.

Dirty Splasherr tvv ALF Rehab weide

Sponsors