VIP-Formules

VIP Ontbijt

Je wordt om 9 uur ontvangen met een aperitief in Brasserie Colonie 7 op de omloop waar je tot 11 uur kan genieten van een luxe-ontbijt. Vanaf 14.30 uur ben je – na het aanschouwen van de verschillende crossen – weer welkom in de gerestaureerde kapel voor een drankje en een kleine snack.

€109

excl. BTW

VIP BBQ

Tussen 12 en 14 uur kan je genieten van een uitgebreide barbecue in de charmanre koloniekapel dicht bij de omloop.  Vanaf 14.30 uur ben je – na het aanschouwen van de verschillende crossen – weer welkom in de gerestaureerde kapel voor een drankje en een kleine snack.

€109

excl. BTW

VIP BAR

Vanaf 14.30 uur ben je – na het aanschouwen van de verschillende crossen – weer welkom in de gerestaureerde kapel voor een drankje en een kleine snack.

€79

excl. BTW

VIP Lunch

U wordt om 11.30 uur ontvangen voor aperitief in onze VIP lunchtent met terras naast het parcours. Vanaf 12 uur geniet u van een uitgebreide maaltijd in buffetvorm. U mist tussendoor geen moment van de verschillende wedstrijden op scherm of live naast de luxe tent. Na de laatste wedstrijd wordt nog een lichte maaltijd voorzien.

€209

excl. BTW

Neem met ons contact op en bekijk samen wat we voor elkaar kunnen betekenen’