VIP-Formules

VIP Ontbijt Plus

U wordt ontvangen met bubbels in Brasserie Colonie 7 om 9 uur om te genieten van een luxe ontbijt tot 11 uur. Parking is voorzien op wandelafstand en de inkom op het parcours is vanzelfsprekend inbegrepen. Na de wedstrijd kan u nog genieten van een drankje en een versnapering in de open schuur naast het parcours.

  • Warme kledij in de open schuur is een must.

€99

excl. btw

Bestellen

VIP Bar

U kan parkeren op wandelafstand en de inkom is inbegrepen in het VIP ticket. Van 14.30 uur tot 19 uur wordt een drankje en een versnapering aangeboden in de open schuur naast het parcours waar u kan nagenieten van een fantastische dag op ons evenement.

€75

excl. btw

Bestellen

VIP BBQ

In de gerestaureerde kapel wordt u vanaf 12 uur tot 19 uur verwacht voor een uitgebreide BBQ inclusief dranken. Parking is op wandelafstand en de inkom op de cyclocross is inbegrepen. Natuurlijk kan u voor en na het eten ook alle wedstrijden bekijken buiten of binnen op groot scherm. Na de laatste wedstrijd voorzien we in de kapel tevens een drankje en een snack.

€109

excl. btw

Bestellen

VIP Lunch

Om 11.30 uur wordt u ontvangen in een luxe tent met terras op het parcours. U ontvangt een aperitief en kiest – in buffetvorm – uit verschillende voorgerechten op bordjes geschikt. Voor het hoofdgerecht heeft u de keuze uit vis of twee vleesgerechten. Daarna kan u nog van een koffietje genieten tijdens het dessertbuffet. Rode, witte wijn en waters worden aan tafels geserveerd. Ook andere dranken zijn à volonté. Na de cross kan u nog genieten van een lichte maaltijd. In de luxe VIP tenten zijn schermen aanwezig om niets van de cross te missen. Onze VIP lunch is een ideale formule om uw zakenpartners goed te verwennen.

€209

excl. btw

Bestellen