VIP-Formules

BK Spaghetti

Wil je tussen de wedstrijden door je batterijen terug opladen met een stevige spaghetti inclusief verrassingspakket van 3Action? Op het Klein Seminarie kan je in een rustige sfeer genieten van een koolhydraatrijke pasta tussen 11.OO en 14.00 uur.

€11,16

excl. BTW
Bekijk in webshop

BK VIP BAR 

U hoeft niets te missen van al de wedstrijden. Tussen 13 en 19 uur kan u aan de aankomst genieten van drank terwijl u de renners aan uw neus ziet voorbij gaan. U wordt bediend zonder een passage van al dat toekomstig talent te moeten missen. Sfeer gegarandeerd op deze toplocatie.

€45

excl. BTW
Bekijk in webshop

BK VIP BBQ 

Op het Klein Seminarie kan u genieten van een uitgebreide BBQ. We voorzien 4 stukken vlees, een uitgebreid saladebuffet en dranken. De BBQ vindt plaats van 11.00 tot 13.30 uur. Dit arrangement geeft u bovendien toegang tot ons VIP BAR gedeelte aan de aankomst, waar u tussen 13 en 19 uur kan blijven genieten van al de mooie wedstrijden rijkelijk voorzien van drank. Wil u toch liever op het Klein Seminarie blijven? Dat kan ook!

€69

excl. BTW
Bekijk in webshop

VIP Ontbijt Plus

U wordt ontvangen met bubbels in Brasserie Colonie 7 om 9 uur om te genieten van een luxe ontbijt tot 11 uur. Parking is voorzien op wandelafstand en de inkom op het parcours is vanzelfsprekend inbegrepen. Na de wedstrijd kan u nog genieten van een drankje en een versnapering in de open schuur naast het parcours.

  • Warme kledij in de open schuur is een must.

€99

excl. BTW
Bekijk in webshop

VIP Bar

U kan parkeren op wandelafstand en de inkom is inbegrepen in het VIP ticket. Van 14.30 uur tot 19 uur wordt een drankje en een versnapering aangeboden in de open schuur naast het parcours waar u kan nagenieten van een fantastische dag op ons evenement.

€70

excl. BTW
Bekijk in webshop

VIP BQQ +

In de gerestaureerde kapel van Merksplas kolonie wordt u vanaf 12 uur tot 19 uur een uitgebreide BBQ aangeboden inclusief dranken. Parking is op wandelafstand en de inkom op de cyclocross is inbegrepen. Natuurlijk kan u voor en na het eten ook alle wedstrijden bekijken buiten of tijdens de barbecue in de kapel op groot scherm.

€99

excl. BTW
Bekijk in webshop

VIP Lunch

Om 11.30 uur wordt u ontvangen in een luxe tent met terras op het parcours. U ontvangt een aperitief en kiest – in buffetvorm – uit verschillende voorgerechten op bordjes geschikt. Voor het hoofdgerecht heeft u de keuze uit vis of twee vleesgerechten. Daarna kan u nog van een koffietje genieten tijdens het dessertbuffet. Rode, witte wijn en waters worden aan tafels geserveerd. Ook andere dranken zijn à volonté. Na de cross kan u nog genieten van een lichte maaltijd. In de luxe VIP tenten zijn schermen aanwezig om niets van de cross te missen. Onze VIP lunch is een ideale formule om uw zakenpartners goed te verwennen.

€189

excl. BTW
Bekijk in webshop