VIP

VIP-Formules: beleef de cross op een unieke manier!

Onze cyclocross is een uniek evenement om jouw zakenpartners te verwennen. In een aangename, ontspannende sfeer kan u leveranciers, personeel, goede klanten, familie en vrienden uitnodigen op ons mediageniek sportevenement in een magnifiek decor. Wil je kaarten kopen voor jezelf en je familie? Dat kan natuurlijk ook.

Wilt u onze sponsorbrochure ontvangen of wilt u meteen bestellen? Contacteer Marc VAN GESTEL op het nummer 0496 99 61 01 of laat uw gegevens achter in onderstaand formulier, waarna we u spoedig contacteren.

 1. Naam
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Organisatie
  Gelieve uw gemeente in te vullen
 3. E-Mail
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon
  Gelieve uw straat in te vullen
 5. Contacteer me
  Ongeldige invoer
 6. Invalid Input

 

Vip Ontbijt

U wordt ontvangen met bubbels in Brasserie Colonie 7 om 9 uur om te genieten van een luxe ontbijt tot 11 uur. Parking is voorzien op wandelafstand en de inkom op het parcours is vanzelfsprekend inbegrepen. Na de wedstrijd kan u nog genieten van een drankje en een versnapering in de open schuur naast het parcours. Warme kledij in de open schuur is een must.
Tickets aan €99 excl. BTW te koop.

VIP Bar

U kan parkeren op wandelafstand en de inkom is inbegrepen in het VIP Ticket. Van 16 uur tot 19 uur wordt een drankje en een versnapering aangeboden in de open schuur naast het parcours waar u kan nagenieten van een fantastische dag op ons evenement.
Tickets aan €70 excl. BTW te koop.

VIP BBQ

In de gerestaureerde kapel van Merksplas Kolonie wordt u vanaf 12 uur tot 15 uur een uitgebreide BBQ aangeboden inclusief dranken. Parking is op wandelafstand en de inkom op de cyclocross is inbegrepen. Om 15 uur kan u live genieten van het hoogtepunt van de dag: de wedstrijd voor heren elite. Natuurlijk kan u voor en na het eten ook de andere wedstrijden bekijken buiten of tijdens de barbecue in de kapel op groot scherm. 
Tickets aan €99 excl. BTW te koop.

VIP Lunch

Om 11.30 uur wordt u ontvangen in een luxe tent op het parcours. U ontvangt een aperitief en krijgt een uitgebreid menu voorgeschoteld. Rode, witte wijn en waters worden aan tafels geserveerd. Ook andere dranken zijn à volonté. Na de cross kan u nog genieten van een lichte maaltijd. In de luxe VIP tenten zijn schermen aanwezig om niets van de cross te missen. Onze VIP Lunch is een ideale formule om uw zakenpartners goed te verwennen.
Tickets aan €175 excl. BTW te koop.