Toyo Tires engageert zich voor onze aardbeiencross

Binnen minder dan twee maanden is het zover. De Telenet SP Aardbeiencross van Merksplas vindt eindelijk plaats met publiek. De laatste maanden zijn we als organisatie hard aan het werk om ons budget rond te krijgen. Bedrijven die zich in het verleden engageerden blijven onze organisatie steunen en nieuwe bedrijven vinden de weg naar ons evenement. Dat onze cyclocross een uithangbord is voor Merksplas en voor bedrijven mag duidelijk zijn. Als organisatie zijn we dan ook bijzonder tevreden dat zowel lokale bedrijven – groot en klein – als bedrijven met een internationale uitstraling hun naam willen verbinden aan de Aardbeiencross.

Toyo Tires is zo’n bedrijf met een internationaal karakter dat ons ook dit jaar opnieuw wil ondersteunen. Enkele seizoen terug vond de bandenproducent zijn weg naar de Cyclocross onder andere door een engagement met onze organisatie toen wij voor de eerste maal organiseerden in Merksplas kolonie. Op 20 november zullen de spandoeken en inflates van Toyo Tires opnieuw de nodige visibiliteit krijgen door deze samenwerking.

Steven Laurijssen, managing director van Toyo Tires Benelux blikt vooruit: “We zijn content dat we opnieuw een partner mogen zijn van de Telenet Superprestige Aardbeiencross in Merksplas. De laatste jaren hebben we meermaals mogen ondervinden dat cyclocross een belangrijke commerciële meerwaarde kan betekenen voor ons als bedrijf. Met reclame in deze Vlaamse discipline met meer en meer internationale uitstraling zetten we ons als betrouwbare bandenproducent in de kijker. Dit seizoen hebben we ervoor gekozen om primaire partner te worden van de wereldbeker. Het internationale karakter van dat klassement is voor ons een belangrijk item. Desalniettemin zijn we heel blij om onze naam ook te mogen verbinden aan één wedstrijd van de Telenet superprestige. Met de Aardbeiencross van Merksplas hebben we gekozen voor een prachtig evenement in een uniek decor.”