Origine partner van Dirty Splasherr

De Dirty Splasherr is een samenwerking tussen onze eigen club en Spetserr, een vereniging van sportieve vrienden uit Merksplas die sportevenementen op het getouw zet voor het goede doel. Samen willen we de Dirty Splasherr – de gravelride die Spetserr in coronatijd twee keer organiseerde – een trapje hoger tillen. We zijn dan ook blij dat grote bedrijven uit de gravelscene zoals Origine ons evenement mee willen ondersteunen.

Kristof Van Gestel verduidelijkt: “Een gravelevent is meer dan het fietsgebeuren alleen. We hebben hele mooie routes door de Kempen uitgetekend, maar ook de aankomst- en de vertrekzone in het hartje van Merksplas kolonie mag er zijn. Gravelen gaat om de totaalbeleving en we zijn dan ook blij dat Origine één van de bedrijven is die zich willen engageren op ons evenement. Origine is een Franse fietsfabrikant die in 2012 werd opgericht. Origine verkoopt zijn fietsen (gravelbikes, racefietsen en mountainbikes in aluminium en carbon) via internet, op de website van Origine kan elke klant zijn fiets van A tot Z zelf samenstellen en ook de kleur zelf kiezen. Onze Dirty Splasherr is een uitgelezen kans voor het bedrijf om zijn fietsen te tonen en te laten testen door onze deelnemers en sympathisanten.”

Bart De Schampheleire, sales manager van Origine voor Vlaanderen en Nederland, is enthousiast: “Als opkomend fietsmerk zijn we steeds vragende partij voor leuke (gravel)evenementen, het direct contact met onze bestaande en potentiële klanten is voor Origine heel belangrijk. De Dirty Splasherr is een evenement dat ons aanspreekt. Niet alleen is het een mooie gelegenheid om ons bedrijf en onze fietsen voor te stellen aan ons doelpubliek, dat de organisatie in het teken staat van het goede doel was voor ons een extra reden om ons te engageren. Allen naar de Dirty Splasherr op 12 november zou ik zeggen!”

Alle info over Origine op www.origine-cycles.com