Lokale partners blijven ons trouw

Na een geslaagde zomer met de organisatie van het Belgisch kampioenschap voor aspiranten is al onze aandacht opnieuw gericht op de inrichting van onze jaarlijkse Telenet Superprestige Aardbeiencross in Merksplas. Na een bijzonder moeilijk jaar in 2020 waar we enerzijds in februari moesten afgelasten door een voorjaarsstorm en anderzijds met de maatregelen van Corona in november achter gesloten deuren moesten organiseren zijn we bijzonder dankbaar dat bedrijven de weg naar onze organisatie blijven vinden. Dat bestaande partners ons na al die jaar trouw blijven stemt ons bijzonder tevreden. Plastirec NV en Riba Rent NV zijn zulke bedrijven die ons al jaar en dag steunen en zich ook in 2021 als hoofdpartner mee verder engageren op ons veldritevenement.

Plastirec is een plastic verwerkend bedrijf gevestigd in Rijkevorsel in het hartje van de Kempen ontstaan in 1989 in buurgemeente Beerse. De groei die het bedrijf de afgelopen decennia kende, blijft duren waardoor Pastirec blijft uitbreiden binnen de bestaande faciliteit in Rijkevorsel. Plastirec recycleert alle soorten plastic en is een leider in zijn marktsegment wat specifieke know how vereist.

Riba Rent is dan weer een one-stop-shop voor gereedschap, bouwmachines en toebehoren. Zowel voor verkoop als verhuur, nieuw en tweedehands. Riba Rent beschikt over een zeer uitgebreid gamma, technische kennis en grootse service. Ook voor onderhoud en herstellingen staan hun specialisten voor je klaar. Riba Rent is gelegen in Brecht en heeft ook een zusteronderneming in Asse.