Lema Chemie for a clean ride

Op 10 november is het weer zo ver. Onze Dirty Splasherr staat op het programma. We zijn dan ook blij dat we naast Astra Sweets met Lema Chemie een nieuwe naampartner mogen aankondigen. Lema Chemie maakt hoogwaardige, ecologisch verantwoorde professionele reinigingsmiddelen die aan de nodige veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoen (CMP, IFS, HACCP en BRC). Ze produceren zowel onder eigen merk als voor private label. Eenmanszaak of grote KMO ? Als totaalleverancier kan Lema voor iedereen iets betekenen.

Lema heeft meer dan 50 jaar ervaring in tal van sectoren, zoals o.m. voeding, land- en tuinbouw, transport, … Als totaalleverancier zijn ze ook verdeler van Dibo Cleaning Systems, met o.a. hoogkwalitatieve hogedrukreinigers van Belgische makelij.

Jan-Pieter Leemans, zaakvoerder van Lema Chemie en zelf al jarenlang gepassioneerd fietser, is eveneens enthousiast over de samenwerking: “De Dirty Splasherr is in zijn korte bestaan reeds een begrip geworden in het gravelcircuit. Gravelen is een groeiende sport voor een divers publiek. Het is voor Lema een unieke kans om onze naam aan een mooi event te kunnen koppelen dat tevens zijn steentje bijdraagt aan het maatschappelijk gebeuren met de ondersteuning van een goed doel. Tijdens de vorige editie konden we reeds proeven van het evenement toen we de afspuitstand verzorgden met Dibo hogedrukreinigers en onze reinigingsproducten. We kijken alvast uit, samen met alle sportievelingen, naar de aankomende editie op 10 november.”

www.lemachemie.be