Lema Chemie en Dirty Splasherr fietsen samen voor duurzaamheid

Lema Chemie maakt hoogwaardige, ecologisch verantwoorde professionele reiniginsmiddelen die aan de nodige veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoen (CMP, IFS, HACCP en BRC). We produceren zowel onder eigen merk als in private label.

Als partner van de Dirty Splasherr zal Lema Chemie samen met de hogedrukreinigers van Dibo instaan voor het onderhoud van de gravelbike na de Dirty Splasherr. De fietsen zullen behandeld worden met de duurzame bikeclean van Lema om nadien afgespoten te worden onder lage druk. Zo zorgen zij ervoor dat de fiets niet alleen proper blijft, maar tevens behandeld wordt op een manier zoals de fietser dat wenst.

Lema Chemie is primaire dealer van Dibo, hoogkwalitatieve hogedrukreinigers. Lema Chemie zal niet alleen instaan voor het kwalitatief onderhoud van je fiets die dag, maar ze geven ook een Dibo PW-C21 weg aan een gelukkige winnaar die op 11 november komt meefietsen voor het goede doel in de prachtige omgeving van Merksplas kolonie. De PW-C21 is van alle markten thuis. Deze koudwaterhogedrukreiniger is handig in gebruik, bijzonder compact en toch krachtig. Door zijn veelzijdigheid is hij ideaal voor schoonmaakklussen in huis, maar ook voor professionals. Je kan deze kleine krachtpatser met een verrijdbaar frame uitbreiden tot een mobiele koudwater hogedrukreiniger.

Jij wil toch ook kans maken op deze prachtige prijs? Schrijf je dan als de bliksem in voor onze gravelride via de link rechtsboven op dit tabblad.

Meer info: www.lemachemie.be