Jansen Keukens primaire partner van onze Aardbeiencross

Jansen Keukens is reeds jaar en dag partner van onze organisatie. Naast de wedstrijden voor het Belgisch kampioenschap op de weg voor aspiranten in 2021 en voor nieuwelingen dit jaar in Hoogstraten waren ze ook een loyale partner in onze cyclocrossen door de jaren heen die we organiseerden op verschillende locaties in Hoogstraten. Ook het eerste jaar in Merksplas waren ze van de partij. Jammer genoeg kon de cross toen niet doorgaan omwille van de najaarsstorm Chiara.


Jan Jansen, zaakvoerder van Jansen Keukens, is tevreden dat ze dit jaar opnieuw deel kunnen uitmaken van de Aardbeiencross als primaire partner: “De afgelopen drie jaar waren we jammer genoeg niet van de partij door een exclusiviteitsovereenkomst van een concurrerend bedrijf met de overkoepelende organisatie. We zijn blij dat we ons partnership met de Aardbeiencross en met De Hoogstraatse Spurters opnieuw kunnen verderzetten. Niet alleen is het een leuk event, maar we merkten de laatste jaren dat mensen ons wel degelijk aanspraken op onze visibiliteit op de cross. Dat is, naast een leuke dag en naast de steun van een lokale, betrouwbare organisatie, toch wel mooi meegenomen.”


Kristof Van Gestel, bestuurslid De Hoogstraatse Spurters, pikt hier op in: “We zijn zeer dankbaar dat bedrijven zoals Jansen Keukens ons na al die jaren blijven vinden. We zijn ook bijzonder trots dat Jansen Keukens hun naam wil verbinden aan onze verschillende organisaties. Dat is een mooi teken van loyaliteit en een grote blijk van vertrouwen. Dat zij na enkele jaren van gedwongen afwezigheid opnieuw hun steun aan ons toezeggen betekent toch wel wat. Dat siert het bedrijf en is een grote blijk van een warm hart voor De Hoogstraatse Spurters en hun medewerkers.”


Meer info: www.jansen-keukens.be