In de wolken met nieuw partnership

Onze organisatie heeft de afgelopen maanden met veel genoegen kunnen ondervinden dat bedrijven ons zijn blijven steunen. Broodnodig voor ons, maar ook een blijk van vertrouwen van al die bedrijven die met onze organisatie in de loop der jaren mee zijn gegroeid.

Dat er ook nieuwe bedrijven zijn die op de kar springen van het succesverhaal dat de Telenet Superprestige Aardbeiencross is, stemt ons als vereniging bijzonder tevreden. Hello – Cloud experts uit Turnhout is een modern en dynamisch bedrijf dat zich recent engageerde als partner van onze aardbeiencross. Hello – Cloud experts zijn experten in Cloud telefonie met Teams; het begeleiden van bedrijven naar een efficiëntere manier van werken met Microsoft 365 en het inrichten van moderne vergaderzalen.

Koen Van Loon van Hello aan het woord: “We bundelen onze kennis in een aanpak die organisaties in staat stelt beheerd, veilig en productief te kunnen werken en te communiceren. Praktisch. Productief. Cloud first. Duidelijk. We geloven dat een tevreden en productieve medewerker aan de basis ligt van een gezond bedrijf. Onze aanpak vertrekt vanuit de gebruiker wat zich vertaalt in onze oplossingen en visie.

Hello is een Kempisch bedrijf dat met enthousiasme sportieve en verbindende initiatieven wil ondersteunen. We vinden lokale verankering belangrijk. Als we dit kunnen koppelen aan een sportief en feestelijk evenement – met nationale uitstraling – dan doen we hier graag aan mee.”