Gravelride Dirty Splasherr

Het najaar van 2022 belooft voor onze organisatie bijzonder boeiend te worden. Samen met Spetserr, een vereniging uit Merksplas die zich al jaren inzet met organisaties voor het goede doel, richten wij onze eerste graveltocht in: de Dirty Splasherr.

Op zaterdag 12 november, één week voor onze Telenet Superprestige Aardbeiencross, kan je komen gravelen door de prachtige Kempen langs de trainingswegen van Wout Van Aert en met unieke bevoorradingslocaties in de kolonie en aan het kasteel van Vorselaar.

Met de Dirty Splasherr brengen we het gravelen naar de cyclocross of de cyclocross naar het gravelen zoals je wil. Met de Dirty Splasherr op zaterdag, woensdag onze jeugdinitiatie en zaterdag dé Aardbeiencross creëren we een leuk en interessant concept waarbij we de gravelaars en de cyclocrossliefhebbers met mekaar verbinden.

De opbrengst van de gravelride gaat integraal naar het goede doel. Vzw Markdal en vzw ’t Vonderke zijn twee dagcentra uit Merksplas waar enerzijds volwassenen en anderzijds kinderen en jongeren met een beperking dagelijks op hun eigen niveau kunnen komen bewegen. We willen met onze gravelride ons steentje bijdragen door de aankoop van sportmateriaal voor hun nieuwe locatie in Merksplas.

Een topdag beleven op de fiets, verwend worden met een mooi verrassingspakket inclusief een gratis voucher voor een ticket van de Aardbeiencross en tevens het goede doel een stevige duw in de rug geven? Daar wil je toch ook voor gaan, niet? Neem een kijkje op www.dirtysplasherr.be en koop jouw early bird ticket in voordeeltarief.