Een project dat we toejuichen

Als organisatie van het Belgisch kampioenschap voor aspiranten in Hoogstraten op 15 augustus zijn wij met vzw De Hoogstraatse Spurters en Bicycle Club Hoogstraten bijzonder tevreden om te kunnen melden dat een aantal Hoogstraatse bedrijven zich engageert om ons project een duw in de rug te geven. ICN Development en Jansen Keukens verbinden zich als primaire partner voor het evenement op 15 augustus.

Jan Coenegrachts van ICN Development is enthousiast over deze samenwerking: “Voor vrijwel alle bedrijven en verenigingen in Hoogstraten is het afgelopen jaar een bijzonder moeilijke periode geweest. Als bedrijf uit Hoogstraten zijn we blij dat wij twee lokale verenigingen kunnen ondersteunen die een evenement op poten willen zetten waar de jeugd opnieuw kansen krijgt. Mensen snakken er naar om opnieuw iets te kunnen beleven en zich te amuseren. Het is dan ook fijn dat wij dit project met een aankomst bijna pal voor onze deur mee mogen ondersteunen. We kijken er naar uit om mensen opnieuw te zien genieten van sportieve activiteiten zoals we dat in Hoogstraten altijd gewoon geweest zijn.”

Ook Jan Jansen van Jansen Keukens beaamt dit: “Ons hart heeft altijd al voor de wielersport geklopt. En het doet dat nog steeds! Jongeren hebben een bijzonder moeilijk jaar achter de rug; ongetwijfeld nog meer dan wij als volwassenen ons kunnen voorstellen. Een project in Hoogstraten ondersteunen dat juist die jongeren een hart onder de riem steekt kunnen wij als Hoogstraats bedrijf alleen maar toejuichen.”