Ebem trotse partner van onze organisaties in Merksplas

Reeds enkele jaren kunnen we rekenen op de steun van Ebem als partner van onze organisaties in Merksplas. Op Ebem kunnen we met de Aardbeiencross en de Dirty Splasherr steeds opnieuw rekenen.

Ebem is een energieleverancier die dicht bij de mensen staat, duurzaam onderneemt en zorg draagt voor het milieu. Ze zijn opgericht na de vrijmaking van de elektriciteitsmarkt. Als enige in Vlaanderen besloot de gemeente Merksplas de ervaring van de eigen Elektriciteitsregie niet verloren te laten gaan. Begin 2002 werd daarom Ebem in het leven geroepen. De gemeente is de enige aandeelhouder. Dit is een unicum. We zijn als organisatie dan ook trots dat Ebem de waarden die ze hoog in het vaandel draagt met ons weet te associëren. Cyclocross is immers een sport die ook heel dicht bij de mensen staat. Bovendien proberen we ook al enkele jaren onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden. Zo waren we de eerste organisatie die enkele jaren terug al werkte met herbruikbare bekers.

Werner Pas, CEO van Ebem: “Als bedrijf uit Merksplas is het fijn om partner te mogen zijn van de Aardbeiencross en sinds vorig jaar ook van hun gravelride, We willen de organisatie ondersteunen niet alleen omdat ze ondertussen lokaal verankerd zijn in onze gemeente, maar ook omdat ze Merksplas en zo ook ons bedrijf nationaal en internationaal op de kaart weten te plaatsen. De Hoogstraatse Spurters vzw hebben daarnaast ook oog voor de normen en waarden die voor ons ook belangrijk zijn. Met hun Dirty Splasherr gravelride verbinden ze mensen en steunen ze initiatieven voor een goed doel. We hebben van hun eerste editie vorig jaar alleen maar lovende commentaar gekregen. We kijken alvast uit naar 11 en 18 november.”