Dirty Splasherr

10 nov 2024

powered by Astra Sweets

cleaned by Lema with Digo

Let’s make it a sweet ride

Tickets te koop tot 31 oktober

Na 31 oktober een beperkt aantal lastminute tickets beschikbaar aan een meerprijs.

Koop tickets!

Doe jij ook mee?

Onze eerste edities van de Dirty Splasherr waren meteen een schot in de roos. Met bijna 500 deelnemers konden we telkens spreken van een groot succes. Ook dit jaar kondigt weer veelbelovend aan. Onze parcoursbouwers tekenden drie mooie ritten uit van 60, 90 en 120 km door de Noorderkempen vertrekkend vanuit het prachtige Me”rksplas kolonie. Zien wij jou ook op zondag 10 november?

Wat mag je van onze nieuwe editie van de Dirty Splasherr verwachten?

Start tussen 8.30 uur en 12.00 uur in Merksplas kolonie aan de Open Schuren

✔ een super leuke fietsdag
✔ een gevarieerd parcours in een mooi stukje natuur
✔ verse fruitsap bij de aankomst Cibel – Cebon
✔ pannenkoeken bij de aankomst
✔ een goedgevulde goodiebag
✔ een voucher voor de Aardbeiencross Merksplas
✔ mooie prijzen om te winnen voor de deelnemers ter plaatse
✔ … en nog zoveel meer.

Het goede doel

Met onze eerste editie van de Dirty Splasherr ondersteunden we vzw MarkSaam. Voor onze tweede editie kozen wij de revalidatieweide van Marc Herremans in Wuustwezel om te steunen. Onze derde editie zal ten voordele zijn van Soulhorses vzw uit het nabije Gierle. Soulhorses organiseert workshops voor wie zichzelf wil ontdekken en groeien.
Soulhorses werkt hiervoor in alle vertrouwen samen met bekwame docenten en coaches. Ook de paarden zijn eerlijke ‘coaches’. Ze helpen je om jezelf te ontdekken.De vzw helpt mensen die op zoek zijn om voor zichzelf of hun kinderen naar betaalbare coaching en begeleiding, want jammer genoeg is dat momenteel niet voor iedereen weggelegd. Met onze gravelride willen wij een steentje bijdragen om mensen met mentale problemen een extra duw in de rug te geven via de begeleiding van Soulhorses.

De routes van vorige edities

Wil je de routes van de vorige edities een keertje verkennen in de loop van het jaar? Download ze dan via routes 2022, route BK vanuit Hoogstraten,. routes 2023..

Partners