Dirty Splasherr en Astra Sweets slaan opnieuw de handen in mekaar

Op zondag 10 november organiseren De Hoogstraatse Spurters vzw opnieuw hun gravelride, de Dirty Splasherr, voor het goede doel. Voor de derde maal zullen sportievelingen uit de streek en van ver daarbuiten fietsen over de mooiste offroad wegen die de Noorderkempen te bieden heeft. We zijn bijzonder trots om te mogen aankondigen dat Astra Sweets, de snoepjesfabrikant uit Turnhout, opnieuw als naampartner wil fungeren van de Dirty Splasherr. Let ’s make it a sweet ride again! De eerste twee edities van het evenement bleken meteen een schot in de roos. De Dirty Splasherr heeft snel zijn naam gemaakt regionaal, maar ook ver daar buiten met deelnemers uit alle uithoeken van België en Nederland.

Ronald Luyckx, Managing Director van Astra Sweets kijkt samen met ons uit naar deze nieuwe editie: “Het evenement is niet veraf van onze hoofdvestiging in Turnhout en steunt bovendien elk jaar opnieuw een goed doel. Als bedrijf blijven we niet alleen inzetten op naambekendheid, maar ook de steun aan een breed maatschappelijk doel vinden we belangrijk. Wij hebben dan ook niet lang moeten nadenken om onze naam opnieuw te koppelen aan dit toffe initiatief.”

Dit jaar zal de Dirty Splasherr Soulhorses vzw uit Gierle ondersteunen, een vzw die coaching met paarden aanbiedt aan kinderen, jongeren en volwassenen die het minder gemakkelijk hebben in het leven en zo noodzakelijke mentale coaching mislopen.

Meer info over Astra Sweets vind je op www.astrasweets.com