Covid-maatregelen

De afgelopen dagen was het nagelbijten voor ons als organisatoren. Met de vervroegde bijeenkomst van de federale ministers is de kogel eindelijk door de kerk: onze cross kan gelukkig doorgaan. Als evenement buiten geloven we dat wij op een veilige manier kunnen organiseren, maar daar hebben we u voor nodig als supporter. Natuurlijk zijn er regels om te volgen, maar deze regels zijn eigenlijk maar een kleine moeite voor het grotere verhaal. Ook wij als organisatie en u als individu moeten onze verantwoordelijkheid nemen.

Wat betekent dit concreet voor ons evenement?

Het evenement is enkel toegankelijk mits een Covid Safe Ticket. Vanaf het moment dat u de omloop betreedt, zal u verplicht een mondmasker moeten dragen. Dit geldt voor iedereen vanaf de leeftijd van 10 jaar. In de VIP-gedeeltes wordt alles georganiseerd volgens de geldende horecamaatregelen: mondmasker af aan tafel, op als je opstaat.

We zijn er van overtuigd dat dit u als supporter niet hoeft tegen te houden om ons evenement bij te wonen. Geniet met volle teugen en teken alvast een glimlach op uw masker, want we zijn er van overtuigd dat die glimlach anders ook te zien zou geweest zijn.

We hopen jullie allemaal zaterdag te mogen verwelkomen. Om de bezoekersstroom zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, vragen wij om tickets online te kopen. Dat kan via de link bovenaan op onze website. Tot zaterdag op een spannende cross. Afgaand op onze jeugdinitiatie belooft het alvast een snelle en spannende cross te gaan worden.