Covid-19

Belangrijke info omtrent aanmeldingsplicht COVID-19De organisatie van de Telenet Superprestige Merksplas verloopt volgens strikte COVID-19 maatregelen.

Renners en hun entourage (max. 3 begeleiders per renner) dienen zich samen aan te melden bij de inschrijvingen. Tegelijk dienen ze het vooraf ingevulde verplichte COVID-19 formulier mee te brengen (download hier).

Enkel na aanmelding en inschrijving (tent vlak naast rennersparking Elite) wordt er toegang tot het parcours verkregen.

Ook voor teammanagers en ploegartsen geldt een registratieplicht.
Zij dienen zich aan te melden en te registreren op ons secretariaat in de Kapel van Merksplas.

BELANGRIJK : Geen aanmelding = geen toegang tot het parcours.Inschrijvingen mogelijk vanaf 10u30.


Ook voor leveranciers, pers en crew geldt een voorafgaande aanmeldingsplicht. Uw persoonsgegevens dienen ons ten laatste 24u voor de wedstrijd te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat wij deze kunnen toevoegen aan de lijst.
Gelieve uw naam en functie (reden van toegang tot het domein Kolonie) te vermelden. Op de wedstrijddag zelf meldt u zich aan de ingang van de Kapel.

BELANGRIJK : geen aanmelding = geen toegang.


Wij rekenen op jullie begrip voor deze uitzonderlijke maatregelen. Deze kaderen immers in het algemene gezondheidsbelang.
Gegevens worden ten behoeve van de COVID-19 contacttracing tot 2 weken na datum bewaard en nadien vernietigd. Voor verdere vragen kunt u bij ons terecht via het contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Documenten:

VERPLICHT-FORMULIER-COVID19-RENNERS-Telenet Superprestige Merksplas 
Protocol (Inter)nationale veldritten Covid-19
Covid Maatregelen Telenet Superprestige Merksplas 
GEDRAGSCODE RENNERS
Nota veldrijden