Classified partner van Dirty Splasherr

Met onze Dirty Splasherr willen wij als organisatie van de Aardbeiencross ons event vernieuwen. De Aardbeiencross moet een belevingsweek worden rond off-road wielrennen waarbij onze Dirty Splasherr gravelride het startschot geeft op 12 november gevolgd door onze jeugdinitiatie en afsluitend met de Telenet Superprestige Aardbeiencross. Een innovatief idee voor onze organisatie vraagt om innovatieve partners. We zijn dan ook heel tevreden dat Classified zich engageert op het gravelevent en de jeugdinitiatie, waar renners en liefhebbers van de fiets samenkomen.

Classified is een Belgisch fietsbedrijf dat de Powershift-technologie aanbiedt, een innovatie om de voorderailleur te vervangen door een schakelsysteem in de achternaaf zodat de renner onder volledige belasting kan schakelen. Als je weet dat bekende ex-renners zoals Tom Bonnen, Marcel Kittel, Anna van der Breggen en Andre Greipel met het bedrijf Classified in zee zijn gegaan dan weet je dat het een bedrijf en een schakelsysteem in bijzonder met heel veel potentie is. Kom jij het ook testen op de Dirty Splasherr en onze jeugdinitiatie?

Nick Sannen van Classified is ook verheugd: “De Dirty Splasherr is een bijzonder mooi initiatief voor het goede doel waar wij onze naam graag aan verbinden. Dit event heeft veel potentie en wordt ingericht door een organisatie die al bewezen heeft dat het van aanpakken weet. Dat is iets waar ook wij voor staan: vernieuwend, vooruitdenkend, niet bij de pakken blijven zitten! We zijn dan ook heel enthousiast dat wij onze naam aan dit evenement kunnen verbinden. Ook de jeugdinitiatie op woensdag na de Dirty Splasherr is een mooie gelegenheid om alle renners en hun ouders met onze Powershift in contact te brengen. Wij kijken alvast uit naar 12 en 16 november. Allemaal welkom op onze stand in Merksplas kolonie.”

Meer info: www.classified-cycling.cc