Bereikbaarheid Telenet SP Aardbeiencross

Aanstaande zaterdag is het dan zover: de derde keer organiseren wij met De Hoogstraatse Spurters vzw op Merksplas kolonie onze Telenet Superprestige Aardbeiencross en voor de eerste maal echt met publiek. Een organisatie van deze orde vraagt veel voorbereiding en denkwerk vooraf onder andere wat bereikbaarheid betreft. Wat moet je weten om toegang te hebben tot de omloop?

Om alles vlot te laten verlopen, vragen we om tickets vooraf aan te schaffen. Niet alleen is dit voordeliger voor jou als supporter, maar het zorgt er bovendien voor dat de toestroom sneller en gemakkelijker kan gaan aan de verschillende inkomposten. Tickets koop je via deze link.

We voorzien als organisatie een pendeldienst vanuit Hoogstraten. De vertrekuren van deze pendeldienst vind je in een affiche onderaan dit bericht. Ook energiebedrijf Ebem levert zijn bijdrage door het inleggen van een pendeldienst tussen Rijkevorsel en Merksplas. De eerste bus rijdt vanaf 9 uur.

We hopen dat veel mensen die dat kunnen de auto thuis laten en met de pendeldienst, het open vervoer, te voet of met de fiets van een dagje cyclocross komen genieten. Een grote fietsparking wordt voorzien ter hoogte van de inkom op de Steenweg op Wortel. Fietsers komende vanuit Merksplas kunnen de bewegwijzering volgen om zo tot de omloop te geraken.

Kom je toch met de wagen dan zijn er verschillende parkeerplaatsen voorzien. Publiek vanuit Hoogstraten parkeert op het weiland halverwege de Steenweg op Wortel. Die Steenweg op Wortel is bovendien vanaf 7 uur een tijdelijke éénrichtingsstraat komende vanuit Wortel. Wagens komende vanuit Rijkevorsel kunnen parkeren in de weide bij het begin van de Dammekensstraat. Genodigden parkeren dan weer in de Kweekstraat. Er worden voldoende wegwijzers aangebracht. Op dit kaartje kan je links selecteren welke info je juist wenst dat er weergegeven wordt. Click op ‘parkings’ en je ziet op de kaart alle mogelijke parkings verschijnen rondom het parcours.

Wat moet je nog meer weten? Het evenement is enkel toegankelijk na vertoon van een geldig inkomticket, maar ook na vertoon van een geldig Covid Safe Ticket. Na het vertoon van je CST krijg je een stempel waarmee je toegang kan krijgen tot het evenement. Verderop toon je je e-ticket of VIP-ticket om toegang te krijgen tot het parcours. We hopen op een plezante dag cross voor iedereen en kijken er alvast naar uit om jullie zaterdag te zien genieten van al dat moois! De eerste wedstrijd start om 11.45 met internationale junioren. De dames starten om 13.40 uur en de elite heren starten om 15 uur.