Bedankt! We hebben er van genoten.

Derde maal goede keer in Merksplas kolonie voor onze vereniging? Zeg dat wel, al was het woensdag toch nog spannend met de nieuwe maatregelen die de overheid de evenementensector had  opgelegd. We moeten alle aanwezigen bedanken om zo goed de mondmaskerplicht – ook buiten – te hebben gerespecteerd. Het zijn misschien geen evidente tijden, maar vandaag is er nog maar eens bewezen dat er op een verantwoorde manier georganiseerd kan worden. Wat een deugddoend gevoel. Van onze kant hebben van deze organisatie vandaag weer veel geleerd wat we zullen meenemen naar de volgende editie hopelijk zonder dat vervelende beestje.

Bedankt aan al onze vrijwilligers die vandaag, maar ook de afgelopen weken het beste van zichzelf hebben gegeven. We vallen misschien soms in herhaling, maar we kunnen het niet genoeg benadrukken: zonder vrijwilligers geen cross! Jullie waren geweldig. Natuurlijk willen we ook de verschillende verenigingen een dikke pluim geven, want uiteindelijk helpen zij ook vrijwillig ten voordele van hun eigen vereniging of vzw. We hebben vandaag als Hoogstraatse Spurters nog eens kunnen vaststellen hoe belangrijk het is om mensen te hebben die zich sociaal willen engageren.

Natuurlijk willen we ook de gemeente Merksplas bedanken. We zijn fier dat we het unieke decor van de kolonie mee op de kaart mogen zetten. De steun die we vanuit de gemeente krijgen met onze organisatie is onbetaalbaar.

Ook Flanders Classics als partner in de Superprestige mogen we zeker niet vergeten. Wij zijn blij dat we deel kunnen uitmaken van het oudste regelmatigheidsklassement in de cyclocross en dat we kunnen rekenen op een betrouwbare koepelpartner.

Last but not least willen we natuurlijk al onze sponsors bedanken – groot en klein – die op één of andere manier van dit verhaal een mooi verhaal mee hebben gemaakt. De afgelopen jaren zijn voor onze club niet de gemakkelijksten geweest, maar we hebben wel steeds kunnen rekenen op loyale partners die zelfs in coronatijden hun steentje of hele grote steen hebben bijgedragen tot een geslaagde editie van onze cross. Dankjewel allemaal, want ook zonder partners geen cross!

We hebben nu de eerste keer echt kunnen organiseren met publiek in Merksplas kolonie. Tot volgend jaar op de volgende editie van onze aardbeiencross.

Marc Van Gestel,

voorzitter De Hoogstraatse Spurters vzw