Astra Sweets opnieuw naamsponsor Dirty SplasheRR

Met onze eerste editie van de Dirty Splasherr schoten we afgelopen november meteen raak. Een eerste editie is altijd spannend. Je weet dat je een mooi event kan aanbieden, in een bijzonder mooie omgeving, maar het zijn de deelnemers die het event doen slagen. Met bijna 500 deelnemers uit gans België en Nederland was onze eerste editie een succes te noemen. De fietsers waren heel enthousiast over de fietsomgeving in onze mooie Noorderkempen. De start- en aankomstzone en de verschillende bevoorradingsposten werden gesmaakt. Dat ze een mooie goodiebag kregen, was natuurlijk ook mooi meegenomen. We kijken nu al uit naar onze tweede gravelride op 11 november. We zullen deze editie opnieuw koppelen aan een goed doel. Met de eerste organisatie konden we maar liefst €4444 wegschenken aan MarkSaam vzw, een organisatie die zinvolle vrijetijdsbesteding aanbiedt in dagopvang voor mensen met een beperking.

Een mooi evenement vanuit het niets uit de grond stampen is enkel mogelijk dankzij de vele vrijwilligers, maar ook dankzij bedrijven die het event willen ondersteunen. Met Astra Sweets, de snoepjesfabrikant uit Turnhout, hadden we snel een naamsponsor gevonden. We zijn dan ook bijzonder blij om te kunnen aankondigen dat de eerste editie hen gesmaakt heeft. Astra Sweets zal daarom zijn naam opnieuw aan onze Dirty Splasherr verbinden in 2023. We kijken er al naar uit om de renners en kinderen opnieuw te zien smullen van al dat lekkere snoepgoed. Let’s make it a sweet ride!

David Soenen, marketingverantwoordelijke van Astra Sweets, is tevreden met het nieuwe engagement: “Een nieuw event steunen, is niet vanzelfsprekend. Toen SpetseRR en De Hoogstraatse Spurters vorig jaar hun project kwamen voorstellen waren we echter bijzonder gecharmeerd. Het goede doel dat eraan gekoppeld werd, overtuigde ons om de stap naar sponsoring te zetten. De eerste editie heeft ons niet alleen naamsbekendheid gebracht, maar de organisatie van Dirty Splasherr heeft laten zien dat ze van aanpakken weten en waarden najagen die wij ook belangrijk vinden. Al de lachende gezichten en enthousiaste fietsers hebben ons dit jaar niet doen twijfelen om opnieuw onze schouders te zetten onder een nieuwe editie.”

www.astrasweets.com