Astra Sweets hoofdsponsor van Dirty SplasheRR

Let’s make it a sweet ride!

MEI 2022We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Turnhoutse snoepfabrikant, Astra Sweets, zich wil engageren als primaire partner voor onze gravelride ‘Dirty Splasherr’ ten voordele van het goede doel ‘Mekanders’.

Astra Sweets is een snoepjesfabrikant gevestigd in Turnhout met verschillende productielocaties in België en Nederland. Ze bedenken en produceren kwalitatieve snoepproducten voor private label en hun eigen merk Frisia. Je hebt vast hun zure colaflesjes, zoete aardbeien of traditionele UFO’s al eens geproefd. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit hun kleurrijk assortiment. Ze maken gums, mallows, UFO’s en harde snoepjes die wereldwijd worden gesmaakt. Innovatie, kwaliteit en service spelen een belangrijke rol binnen de organisatie. Kenmerken waar wij met ons event ook voor staan.

Astra Sweets zal niet alleen hun naam verbinden aan ons evenement, maar zal ook trakteren op lekkers in de goodiebags en bij de bevoorrading. Dat is alvast iets om naar uit te kijken!

Organisatoren Kristof Van Gestel van De Hoogstraatse Spurters vzw en Wim Van Aelst van Spetserr zijn dan ook zeer enthousiast met hun engagement: “Het is voor ons als organisatie heel belangrijk dat we een grote partner kunnen verbinden aan ons evenement. Wanneer een groot bedrijf als Astra Sweets zich engageert dan kunnen we niet anders dan bijzonder tevreden zijn. En dat zullen onze deelnemers ook proeven.”

Ook David Soenen, marketing manager bij Astra Sweets, is enthousiast over de samenwerking met de Dirty Splasherr powered by Astra Sweets: “Toen we de vraag kregen om partner te worden van Dirty Splasherr hebben we daar niet lang over moeten nadenken. Het is een mooi initiatief ten voordele van een goed doel, het is een lokaal event en de organisator is bovendien geen onbekende voor ons. Deze samenwerking past perfect binnen onze doelstelling om duurzaam te ondernemen.“

www.dirtysplasherr.be

www.astrasweets.com